A101 Bu Hafta Yine Uygun Fiyatlı Tiny House Satacak: Fırsatı Kaçırmayın!

A101, bugüne kadar sattığı ürünlerle çıtayı her seferinde artırmayı başarıyor. Bu sefer kullanıcıların karşısına tiny house ile çıkıyor. İşte detaylar!

A101 bugüne kadar birçok farklı ürünle kullanıcılarını şaşırtmayı başardı. iPhone telefon modellerinden yata kadar pek çok ürünü oldukça uygun fiyatlı bir şekilde satışa çıkarıyor.

Şimdi de gündemde olan yeni ürün Tiny House. 25 Nisan Perşembe günü satışa çıkacak olan ürün, Escamp marka etiketiyle geliyor. Özel olarak A101 için üretilmiş olması da beklentileri oldukça artırıyor.

A101 Uygun Fiyatlı Tiny House Satıyor

Genelde hem web sitesi hem de mağazalarında satış yapan A101, bu ürün için sadece mağazalardan satın alma imkanı sunuyor. Escamp 6500 Flat Tiny House, 2 yıl garanti süresine sahip. 16 metrekarelik alanı ile 1+1 formatında ve 2+1 yetişkinin kullanımına uygun boyutlara ve genişliğe sahip. Bu mini evin kullanılabilmesi için kullanıcıların 02 adlı belgeyi de alması gerekiyor.

Ürün özellikleri şu şekilde:

  • 650 cm dış ölçü uzunluğu x 255 cm ev derinliği x 250 cm yükseklik
  • Güçlendirilmiş şasi
  • CTP kompozit panel teknolojisi
  • PVC cephe sistemi
  • Suya, deneme dayanıklı mutfak ve banyo mobilyaları
  • AGT duvar paneli
  • Frezelenmiş üstün yoğunluklu MDF duvar kaplamaları

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri
TEKNOLOJİ

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri

Yakın zamanda yeni bir teknolojik ürün satın almaya hazırlanıyorsanız, perakende mağazalar tarafından satışa sunulan aktüel ürünlere göz atmak isteyebilirsiniz.

Özellikleri kadar fiyatıyla da dikkat çeken Escamp 6500 Flat Tiny House, 399 bin 900 TL fiyat etiketine sahip. Eğer taksitli satın alma tercih edilecekse ürün fiyatı 427.893 TL olacak. Satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde il ve ilçe merkezlerine ücretsiz teslim gerçekleşecek.

YORUMLAR