Wacom Movink 13 Özellikleri ve Fiyatı

Wacom'dan sanat ve teknoloji sektörüne damgasını vuran yeni bir çizim tableti geldi. İşte, Wacom Movink 13 çizim tabletinin özellikleri ve fiyatı!

Wacom, sanat severlerin beğeni ile karşılayacağı yeni çizim tabletini piyasaya sürdü. Movink 13 isimli bu tablet yüksek teknolojili kullanışlı ekranı ile tasarımcıların gönlünü fethediyor.

Hafif tasarımı ile kolay taşınabilirlik imkanı sunan cihazın bağlantı özellikleri ve çizim performansı ürünle ilgili merak edilen diğer konular arasında sıralanıyor. Bu yazımızda Wacom’un geliştirdiği Movink 13 isimli tabletin özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz. İşte, detaylar!

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri
İNTERNET

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri

Dünyada çocuklar için artık bir vazgeçilmez olan tabletler, her geçen gün daha da popülerleşmekte akıllı telefon yerine tercih edilen tabletler.

Wacom Movink 13 Çizim Tableti Özellikleri

13.3 inç büyüklüğünde OLED teknolojisi ile donatılmış ekranda 1 milyonu aşkın renk sunuluyor. Etkileyici kontrast ve doygunluk performansı ile öne çıkan modelde renkler son derece gerçekçi bir şekilde yansıtılıyor.

Renklendirme konusunda aradığınız hassasiyeti yakalayabileceğiniz ürün yüksek çözünürlüklü görsel üretimi için tercih edebileceğiniz bir seçenek.

4 mm kalınlığında ve 420 gram ağırlığında olan çizim tableti hafifliği ile öne çıkıyor. Taşıması son derece kolay ve kullanımı oldukça ergonomik. Yolculuk sırasında ve dış mekânda çalışırken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün.

USB-C bağlantı girişi sayesinde farklı cihazlarla kolayca bağlantı kurabileceğiniz ürün çeşitli işletim sistemlerini destekliyor.

Hızlı erişim için tabletin yan tarafına konumlandırılan bir adet buton, ürünün pratikliğini arıtırıyor.

Tablet ile birlikte gelen Wacom Pro Pen 3 çizim kalemi son derece hassas bir algılama yeteneğine sahip. Küçük dokunuşlarla etkileyici vuruşlar yapabileceğiniz bu kalemin basınç seviyesi 8192 olarak belirtilmiş.

Çizimlerinizin daha doğal ve gerçekçi bir görünüme kavuşmasını sağlayan kalem aynı zamanda tablet kullanımını daha keyifli bir hale getiriyor.

Wacom Movink 13 Fiyatı

Firmanın kendi sitesine satışa çıkan çizim tabletinin güncel satış fiyatı 750 dolar olarak belirlenmiş. Bu da TL olarak yaklaşık 24.290 TL’ye denk geliyor. Bu fiyata vergiler dahil değil. Sanat ve teknoloji dünyasını birleştiren özel bir cihaz olduğunu hesaba katarsak, bu ürünün fiyat / performans karşılaştırmasını tasarımcıların gözünden yorumlamak gerekiyor.

Ürünün Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı şu an için belirsiz.

Vektörel Çizim Nedir?
İNTERNET

Vektörel Çizim Nedir?

Grafik tasarımı ilgilendiren konuların başında vektörel çizim nedir sorusu geliyor. Vektörel çizim, grafik tasarımlarında kullanılmaktadır.

Siz bu çizim tableti hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye gelmesi durumunda satın almayı düşünür müsünüz? Alternatif olarak önerdiğiniz çizim tabletleri hangileri? Yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

YORUMLAR